Extra diensten

BABYBASSINET Service voor Baby's

Als u met een baby reist, controleer dan of het ticket in de BBY-categorie is geboekt om de service te activeren.

- U profiteert van een prioritaire instap
. - Uw baby is comfortabel bevestigd aan uw zitje om op te stijgen en te landen
. - Baby hangmatten zijn geïnstalleerd aan boord van onze vliegtuigen en space shuttle zodat uw baby kan rusten. - De toiletten zijn uitgerust met een luiertafel.
- Onze medewerkers staan tot uw beschikking voor het bereiden van warme melk, eieren, etc..... - Speciale flessen aangepast aan gewichtloosheid zijn beschikbaar op de spaceshuttles
. - speciale babyvoeding wordt aangeboden
. - een wasserette (door middel van elektrolyse) is geïnstalleerd op de spaceshuttles.
- voor opstijgen en landen, krijgen de baby's een snoepje aangeboden.
BALUCHON EXPRESS service voor kinderen

De BaluchonExpress service is voor kinderen vanaf 4 jaar en tot 16 jaar die zonder begeleiding per vliegtuig reizen. De service wordt niet aangeboden op ruimtevluchten. Het kind wordt begeleid door Air Lune personeel en ontvangt geschenken om hem af te leiden en plezier te hebben, zelfs als er een aansluitende vlucht is.

- Kom minstens een uur voor het vertrek van de vlucht naar de luchthaven. - Het kind moet in het bezit zijn van alle documenten die de autoriteiten nodig hebben om de reis te voltooien.
- de begeleider bij vertrek moet wachten tot de vlucht daadwerkelijk is vertrokken alvorens de luchthaven te verlaten.
- moet de begeleider bij aankomst aanwezig zijn op het moment van de landing en een eigen identiteitsbewijs tonen..

Dubbele zitplaats

U kunt tegen een voorkeurstarief een dubbele stoel boeken als u comfortabeler wilt reizen. wetende dat de zitbreedte van onze stoelen is ontworpen op basis van het percentage 95.
De breedte van de stoelen in de economy class varieert van 42 cm tot 46 cm (52 cm op ruimtevluchten). Wij raden u ten zeerste aan om een dubbele stoel te reserveren als uw tailleomtrek groter is dan 200 cm.
Op het moment van de boeking kunt u de breedte van de stoel vinden in de bijlage met klasse- en service-informatie, waarin de diensten voor elke vlucht en uitrusting worden beschreven.
Als uw vlucht op het moment van vertrek daadwerkelijk een lege stoel heeft, krijgt u de terugbetaling van de kosten van een dubbele stoel.

Speciale maaltijden

Als u een speciaal dieet volgt en de vluchttijd is afgestemd op uw behoeften, kunt u ten minste 48 uur voor vertrek kosteloos een speciale maaltijd of een maaltijd aanvragen die voldoet aan bepaalde religieuze vereisten.

Passagiers met beperkte mobiliteit

Als uw mobiliteit beperkt is door een handicap (motorische, visuele, auditieve of mentale handicap) of door uw leeftijd of ziekte, raden wij u aan uw ticket te reserveren en de behoeften van uw assistentie ten minste 48 uur voor uw vertrek te melden.
U kunt deze aanvraag telefonisch of bij de reservering doen. U kunt in ieder geval al uw specifieke verzoeken om therapeutische zuurstof, een tweede zitplaats of een speciale maaltijd aan ons doorgeven.

Dieren voor emotionele hulp of ondersteuning.

Dieren die in een doos met een breedte/diepte van 40x40x20cm MAXIMUM kunnen passen, mogen worden vervoerd op luchtvluchten, maar in geen geval op ruimtevluchten. Grotere dieren moeten per vracht worden vervoerd, met een extra reservering. In geen geval zal het dier zijn doos tijdens de vlucht mogen verlaten.Alle evenementen, mensen en bedrijven afgebeeld in PuzzFuzz of PuzzFuzz Le Canard Daily City zijn fictief.
Elke gelijkenis met peple levend of andere autoriteiten zijn puur toeval en niet de bedoeling.

Daily City LeCanard, Air Lune, MarsMariner en Sciensolutions zijn gedeponeerde handelsmerken van PuzzFuzz © 1995-2021
Alle tekeningen, foto's en teksten zijn van de auteur - alle rechten voorbehouden, geen reproductie toegestaan
algemene voorwaarden | Contact | over ons