Vier optimale comfortklassen

Air Lune biedt u een een gedenkwaardige reis door een uitzonderlijke dienst. Opgeleid in luxe hotels en restaurants, geïnitieerd voor interculturele interacties, staan onze stewardessen klaar om u te verwelkomen.

Ze zullen ook voor je veiligheid aan boord zorgen.

Bij het boeken kunt u precies weten welke klassen en diensten er op elke vlucht beschikbaar zijn, dankzij dit symbool.

SpaceSuite

Geniet van ruimte in de ruimte in een tempo dat in de pas loopt.

Elke stoel biedt u een eigen cocon, met directe toegang tot het gangpad, zonder directe buren.
De stoel is uitgerust met een echt plat bed, breed en lang, met dekbed en kussen. Het wordt klaar gemaakt om te slapen wanneer het u uitkomt.
Geniet van onze heerlijke gerechten, slaap in de luxueuze pyjama's die wij aanbieden en geniet van de ontspanningsproducten in een exclusieve toilettas.

Exosphère

Allround comfort voor efficiëntie

Onze business class biedt u een privé-zitje dat kan worden omgevormd tot een 180° plat bed, met directe toegang tot het gangpad; het is ontworpen met veel zorg en aandacht voor details, zodat u kunt werken, ontspannen, eten en slapen zoals u dat wilt.

Constellation

Een Premium service tegen een voordelige prijs

U reist comfortabel en met onderscheiding op onze grote Constellation-rugleuninzetels, 40% groter dan de standaard economy class zetels.
Geniet van verfijnde culinaire creaties en geniet van de voordelen van een ruime en geïsoleerde cabine, zowel tijdens de vlucht als op de grond.

Cartonaute

Een reis met sereniteit

Air Lune verwelkomt u in een harmonieuze en serene cabine die doet denken aan de maanlandschappen, met een rustgevende soberheid. We hebben exclusieve grotere bagageruimtes ontwikkeld, een verbeterde ergonomie van de stoelen en praktische opberg- en entertainmentsystemen voor uw comfort. De maaltijden die wij u serveren zijn zorgvuldig bereid en gepresenteerd in elegante gerechten.

Chique reisruimten

Air Lune heeft geïnvesteerd in haar cabines om ze een exclusieve stijl te geven, geïmpregneerd met wit en majestueuze kleuren voor een serene en harmonieuze reis.

Passagiers profiteren ook van grote opbergruimtes en een betere geluidsisolatie. De geweven inzetstukken aan het plafond dragen bij tot een verfijnde en ingetogen sfeer die uniek is voor Air Lune schepen.
Alle evenementen, mensen en bedrijven afgebeeld in PuzzFuzz of PuzzFuzz Le Canard Daily City zijn fictief.
Elke gelijkenis met peple levend of andere autoriteiten zijn puur toeval en niet de bedoeling.

Daily City LeCanard, Air Lune, MarsMariner en Sciensolutions zijn gedeponeerde handelsmerken van PuzzFuzz © 1995-2022
Alle tekeningen, foto's en teksten zijn van de auteur - alle rechten voorbehouden, geen reproductie toegestaan
algemene voorwaarden | Contact | over ons