De reis naar de maan

Ontdek de grandioze en ruige landschappen van de maan tijdens een buitengewone reis.

Het is een ultieme en zeldzame ervaring: stap op een Sciensolutions Carton shuttle en vlieg de ruimte in. Ongeveer dertig uur later, na een interstellaire odyssee, bereikt u het MoonOne maanstation, symbool van de beste technologie van de mensheid..

Verloop van een vlucht

Voor het eerst vertrekt de maan-veerboot vanuit Cullignargues naar West-Afrika. De evenaar draait 30 minuten in ongeveer 4 uur, zodat de passagiers de tijd hebben om te genieten van een gastronomisch menu. Dan versnelt de space shuttle naar Mach 1.6, tilt zijn neus op en de booster wordt verlicht. De hoofdbooster leidt de space shuttle naar een hoogte van meer dan 100 km, waar magnetoplasmatische straalpijpen in een spiraalvormige baan tot 400 km hoogte het werk doen.
Op een goed berekend punt in de baan wordt de spaceshuttle door een extra stuwkracht in een elliptische baan naar de Maan gebracht.
Bij de maan wordt de spaceshuttle vertraagd door een tegenstoot en begint een nadering naar het maanoppervlak, bij de Zuidpool.
Een gelijkaardige vliegmechanica wordt toegepast op de retourvlucht. De herbetreding van de aardatmosfeer is een belangrijke fase in de herintroductiefase van de aardatmosfeer. reizigers is een belangrijk en ontroerend moment van de reis. Na het kruisen van de troposfeer worden de motoren weer aangezet tot ze in Cullignargues landen.

voorbeschouwing

Air Lune biedt wekelijks baanvluchten aan (meestal op woensdag en zaterdag) met een vluchtduur van ongeveer 9 uur. Deze vluchten maken het mogelijk om de sensaties van de ruimtevaart te ontdekken en de aarde van bovenaf in de ruimte te observeren.

Onovertroffen comfort

Ondanks de uitdagingen van de ruimtevaart, reist u in uw beschermende en comfortabele cocon...

De stoel van elke passagier is scharnierend om zich aan te passen aan de belangrijkste vluchtfasen en de versnelling te verminderen.
Twee grote badkamers aan boord, een met douche, bar en kunstgalerij op het benedendek, zullen beschikbaar zijn om de ervaring te verbeteren..
Meer informatie

Gepersonaliseerde luxe

Kunst, esthetiek en personalisatie
Door uw reservering te beheren, kunt u uw stoel selecteren en het uiterlijk (kleur en textuur*) aanpassen.Beheer

*

Oneindig vermaak


Elke stoel is uitgerust met een individueel HD-scherm dat duizenden uren programmering biedt en is aangesloten op een geluidsreductieheadset. Spelletjes, boeken, tijdschriften en een kunstgalerij met audiogids staan tot uw beschikking. Meer informatie

Tussenstop op de maan

Als je op de MoonOne basis landt, moet je je ruimtepaspoort en maanvisum laten zien. Passagiers die naar een andere planeet reizen, kunnen naar een wachtruimte worden gebracht.

De luxueuze kamers van MoonMotel MoonOne**** zijn beschikbaar in verschillende faciliteiten. U kunt ook deelnemen aan een expeditie van enkele uren aan boord van een kartonnen shuttle om de schitterende maanlandschappen te ontdekken.

Gezondheid en veiligheid

Air Lune zorgt voor uw gezondheid dankzij de onberispelijke hygiënische normen

Bij aankomst op de maan wordt de kartonnen shuttle volledig gedesinfecteerd, schoongemaakt en klaargemaakt voor terugkeer. Op aarde wordt de cabine gesteriliseerd, gedesinfecteerd en de stoelen gewassen na elke terugkeer.

Het Space Operations Center volgt de spaceshuttles te allen tijde.
Alle evenementen, mensen en bedrijven afgebeeld in PuzzFuzz of PuzzFuzz Le Canard Daily City zijn fictief.
Elke gelijkenis met peple levend of andere autoriteiten zijn puur toeval en niet de bedoeling.

Daily City LeCanard, Air Lune, MarsMariner en Sciensolutions zijn gedeponeerde handelsmerken van PuzzFuzz © 1995-2021
Alle tekeningen, foto's en teksten zijn van de auteur - alle rechten voorbehouden, geen reproductie toegestaan
algemene voorwaarden | Contact | over ons